Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Notícies d'actualitat

Cercador

Imatge de complement
26/11/2018

El proper 22 de desembre els alumnes de flauta travessera de la Mirjam Pla faran un concert a les 12h del matí a la Casa de Cultura.

Són la Mariana Conti, el Bruno Anton, l'Emma Padròs i en Pau Cadena, que actuaran acompanyats d'en Daniel Vidal al piano.

No us perdeu aquest concert, segur que serà la mar de bonic!

 

 

Imatge de complement
21/11/2018

Aquest  mes de novembre FUSIÓ ha participat a la presentació del conte:

“Amadeus”, escrit  i il·lustrat  per MARTA COSTA.

L’alumna de violoncel Eulàlia Gonzalvo, amb el seu mestre Marc Renau, van interpretar breus melodies durant l’explicació del conte.

Va ser a la llibreria Santos Ochoa de Barcelona, properament repetirem aquesta activitat amb el contrabaixista Roger Lozano al Pati de Llibres de Sant Cugat i a la Llibreria Aranya de Cerdanyola.

Imatge de complement
21/11/2018

Demà celebrem Santa Cecília a Fusió. Fem un concert a les 20h del vespre amb en Marc Renau (violoncel) i en David Vidal (piano). També donarem premis a aquells alumnes que hagin fet el millor cartell del concertista que hagin triat. Finalment farem un pica pica per tots i també escollirem el millor pica pica de Santa Cecília. Serà molt divertit,no hi falteu!

Imatge de complement Veure galeria
21/11/2018

Aquest octubre el Cor Jove Fusió va fer un intercanvi musical a  Polònia, acollits  per les famílies del Cor Jove Bogoria de Grondzisk.

Han estat dies molt intensos amb visites culturals, assaigs i concerts.

Es van fer dues actuacions, una a la MEDIATEKA de Grondzisk Mazowiecki i l’altre a l’estació PKP, interpretant un repertori molt interessant, inclosos autors catalans.

Es va fer una visita a la important Varsòvia, places i carrers, grans esglésies, Palau Reial, Residència de Chopin, Museu Polin dels jueus... Va ser un viatge inoblidable per a tots i totes!!

Imatge del ballet 'La Bayadère'
19/11/2018

La setmana passada algunes alumnes de dansa van anar a veure 'La Baydère', un ballet de la Royal Ballet de Londres que s'emetia en directe als cinemes de Sant Cugat. El van trobar molt bonic! No us perdeu la propera activitat que farem: anar a veure 'El trencanous' a l'Audiori de Sant Cugat.

Imatge de complement
22/10/2018

 Us convidem a escoltar el Cor Jove Basové G de Txéquia amb el Cor Jove Fusió.

Entrada lliure, us esperem!!

98 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats