Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Notícies d'actualitat

Cercador

Imatge de complement
17/10/2018

Aquest final de setembre els alumnes de l’escola Fusió Música i Dansa han realitzat una estada de set dies a St. Georgen, la Selva Negra Alemanya, com a cloenda de l’intercanvi musical que es va realitzar a Sant Cugat a finals de maig. Aquells dies 50 joves de l’Orquestra Jugend Sinfonie van disfrutar d’aquesta experiència a la nostra ciutat.
Les famílies de l’institut d’aquella localitat ara han estat els amfitrions, acollint i compartint els dies amb els joves santcugatencs de Fusió.
Un total de 50 alumnes i professors de Música i Dansa , membres de l’orquestra Simfònica, l’orquestra Moderna i el departament de dansa de Fusió han gaudit d’aquesta nova experiència.
Cultura, natura, tradició i art han estat els objectius d’aquesta activitat amb visites a Friburg, Triberg, Villingen, visites a museus de St Georgen i 2 grans espectacles al Stadthalle de St. Georgen.
Sant Cugat del Vallès internacionalitza una vegada més amb gran èxit la vessant artística dels nostres joves.

Imatge de complement
27/09/2018

Teniu ganes d'aprendre a ballar contemporani? A Fusió fem classes de contemporani per a nens, per a adolescents i també per a adults. Truqueu-nos al 93 589 28 19 o bé escriviu-nos a escolafusio@gmail.com i us n'informarem. Quan volgueu podeu venir a fer una classe de prova, us estem esperant!

Imatge de complement
27/09/2018

Si toques algun instrument de vent (saxo, clarinet, oboe, etc), la guitarra, el baix o el piano llavors pots formar part de l'Orquestra Moderna de Fusió. Assagem els dissabtes de 10.30 a 12.30h. Apunta't-hi, que segur que t'agradarà. Per més informació truca al 93 589 28 19 o escriu-nos a escolafusio@gmail.com

 

Imatge de complement
27/09/2018

Toques algun instrument i t'agradaria tocar en grup? Saps que a Fusió hi tenim una Orquestra Simfònica que assaja cada dissabte d'11 a 14h? Doncs no t'ho pensis més i demana'ns informació a la secretaria de l'escola, al telèfon 93 589 28 19 o bé al correu escolafusio@gmail.com.

Imatge de complement Ampliar imatge
25/05/2018

Comencem l'aventura de rebre la Jugend Sinfonie Orchester provinent de St. Georgen, Alemanya, que arriben demà al vespre a Sant Cugat. Estaran amb nosaltres tota la setmana, coneixeran Sant Cugat, visitaran algunes escoles i també aniran a Barcelona a descobrir la ciutat. I el proper divendres 1 de juny es farà un Concert Simfònic Internacional a les 20.30 a la sala polivalent del Conservatori de Sant Cugat. L'entrada és lliure, no us ho perdeu!
Al concert del divendres hi tocaran:
- Jugend Sinfonie Orchester St. Georgen-Furtwangen
- Orquestra de corda i banda Conservatori Victòria dels Àngels.
- Orquestra simfònica i moderna de Fusió Sant Cugat.

98 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats