Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Fotogaleries

Més...

Foto de la Galeria

Dissabte 16 i diumenge 17 de juny els nostres alumnes del Cor Jove de Fusió juntament amb la Coral Nova Egara van cantar a l'Auditori Municipal de Terrassa l'obra 'Elijah' de Felix Mendelssohn. Us deixem un recull de fotografies d'aquell agradable concert.

Foto de la Galeria

Aquestes colònies vam estar ben entretinguts! Vam practicar amb els nostres instruments, vam cantar, ens vam disfressar i vam fer jocs de nit. I el diumenge els pares ens vam venir a veure com actuàvem. Ens ho vam passar d'allò més bé!

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
Fusió al claustre

 Fotos de la darrera actuació al Claustre de St. Cugat com a cloenda del cicle de concerts " Nits al Claustre"

 

Imatge de complement Ampliar imatge
CARAMELLES 14

 Aquí teniu les fotos de la cantada de Caramelles de la coral Infantil!

Imatge de complement
Diada de Sant Jordi 14

 Ja teniu les fotos de la diada de St Jordi

Foto de la Galeria Veure galeria
Cantada de Nadales al carrer
Any 2013

Una sel·lecció d'imatges de les Nadales al Carrer d'aquest passat Nadal!

Imatge de complement Ampliar imatge
Intercanvi amb Portugal

 Durant la passada setmana santa, l'orquestra simfònica i la banda moderna de l'escola hem anat a un petit poble de Portugal anomenat Vila Praia d'Ancora, fronterer amb Galícia. Al llarg de la nostra estada allà, hem anat fent concerts i unes visites turístiques del meravellós paisatge de la zona.

L'any que ve seràn ells que vindràn aquí, i els acollirem amb tanta amabilitat i delicadesa com ens han mostrat!

Imatge de complement Veure galeria
Concert i concurs de Santa Cecília

 

El passat divendres 22 de novembre, a l’escola Fusió vam celebrar la festa de Santa Cecília, patrona dels músics. Cada curs celebrem aquest dia amb concerts i amb alguna activitat en format de concurs dirigida als alumnes. 

Enguany el tema de Santa Cecília  ha estat la música moderna; el treball que s’havia de resoldre plantejava unes preguntes a l’entorn de diferents temes sobre instruments, grups o músics. El concert va anar a càrrec dels grups de Combo de l’escola i d’alumnes de cant modern, donant un caire molt festiu  i  alegre a la celebració. Van haver 40 participants i 9 guanyadors que van encertar totes les respostes : Anna Maria Sayós, Joan Sayós, Olivia Seix, Núria Sauló, Joan Miquel González, Nil Plana, Núria Mestre, Paula Pascual i Maria Muñoz. Van haver obsequis per a participants i guanyadors i un pica-pica per als músics que tan bona estona ens van fer passar.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats