Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Activitats

Taller de música tradicional d'arreu del món durant el mes de juliol

La primera setmana de juliol farem un taller de música tradicional adreçat a tots els alumnes de corda i vent de l'Escola.
Es formaran diversos grups instrumentals, on aprendrem a interpretar els diferents estils tradicionals dels Països Europeus: música Celta, dels Balcans, Anglosaxona,... i d'altres llocs del món.
La professora que durà a terme aquesta activitat és la Núria Balcells, violinista i mestre titulada en l'especialitat de M. Tradicional que compta amb una gran experiència en aquest estil.

La música tradicional en essència assenta les bases de tota la Música que existeix i el seu coneixement ajuda a interpretar i comprendre millor el repertori que els estudiants apreneu dia a dia. És per això que, l'equip de mestres de l'Escola espera que us atraigui aquesta nova proposta que us oferim, doncs representa un complement respecte a l'Ensenyament que tots rebeu a Fusió.

Anima't a participar-hi!!

A la Ribera celebren l'arribada de la tardor fent tot un seguit de concerts per tots els comerços de la zona. Ja fa alguns anys que hi participen alumnes de Fusió.

Veure galeria

Dues vegades durant el curs es realitzen concerts a la sala d'audicions de l'escola a càrrec dels alumnes d'instrument: un a finals del primer trimestre,i un altre a final de curs.
Els alumnes de primer any d'instrument realitzaran el concert únicament a finals de curs.

Les dates concretes es penjaran al tauler d'anuncis de secretaria.


Els concerts estan pensats perque siguin una vivència gratificant, tant per l'alumne/a, com pel professor, i no una experiència angoixant i negativa, ...

AUDICIONS

Al finalitzar cada quadrimestre ( finals de gener o a principis de febrer i finals de curs) es realitzen audicions comentades a càrrec dels alumnes d'instrument (a partir de segon curs), pensades per posar en comú les obres i estudis que s'han treballat, amb els companys que cursen el mateix nivell i els seus professors.

Després de cada audició el professor d'instrument realitzarà un informe escrit de cada alumne amb la valoració del quadrimestre.

Els alumnes de l'etapa de sensibilització i dansa realitzaran durant els curs dues classes obertes als pares, amb l'objectiu de donar a conèixer el treball que realitzen dins l'aula i poder tenir un contacte directe amb la professora.
Esporàdicament s'organitzen amb els alumnes de sensibilització i dansa, espectacles o mostres en un teatre, on participen tots els alumnes de l'etapa.
Les classes d'instrument són sempre obertes. Els pares i mares poden assistir a la classe d'instrument del seu ...

nena tocant el piano a Tarragona

Els diferents tipus d'estades o sortides que s'estableixen es consideren sempre com a part integrant de la programació de cadascun dels nivells i mai activitats aïllades.
Per aquest motiu és molt important l'assistència de tots els alumnes implicats; si es tracta d'activitats on el vostre fill/a participa com a integrant d'un grup instrumental o vocal, la seva assistència és fonamental per realitzar un treball d'equip i no perjudicar a la resta del grup.
Cal dir també que quan s'organitzin ...

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats