Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Assignatures

Imatge de complement Ampliar imatge
Instrument
Vine a tocar l'instrument que preferixis a partir dels 7 anys

A excepció del mètode Suzuki amb el violí que comença a l'edat de 3 anys, la resta d'instruments comença a partir dels 7 anys.

La formació instrumental va encaminada a aconseguir llibertat per extreure'n les possibilitats expressives, passant per la consecució de la tècnica específica, la creació, la lectura instrumental i el coneixement dels estils històrics.

A partir del Grau Elemental, la classe d'instrument està estructurada amb dos sessions setmanals, una de seguiment individual de 30' minuts i una altre de col.lectiva. La classe individual va augmentant de temps fins arribar a una hora setmanal a IV de Grau Elemental.

La classe col.lectiva d'instrument va encaminada a treballar altres continguts que la classe individual, com són la improvisació, lectura a vista, obres de conjunt instrumental i el treball tècnic. Alhora també permet fer un seguiment si és el cas de l'estudi per la classe individual.

Els instruments que ofereix el centre són:

Violí, Viola, Violoncel, Contrabaix, Flauta Travessera, Clarinet, Saxo, Trombó de vares, Trompeta, Trompa, Piano, Piano Modern, Guitarra Clàssica, Guitarra Moderna, Baix Elèctric, Bateria, Cant

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats