Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Assignatures

Imatge de complement Ampliar imatge
Dansa
Clàssic, a partir 4 anys.

El nostre projecte d'ensenyament de la Dansa es basa en la "formació del cos com a instrument d'expressió".

El mètode que seguim, elaborat després d'anys d'experiència, sintetitza les grans escoles de Dansa Clàssica: Vaganova, Cecchetti, Bournonville, Escola Francesa, etc... arribant a tenir l'alumnat, al final dels seus estudis, un coneixement de tots ells i una sola tècnica, el que en un futur els permetrà escollir l'Escola que ells prefereixin. Aquest mètode el dividim en tres etapes. 

1ª Etapa. De 4 a 8 anys

Es treballa l'alliberament de la musicalitat i expressivitat de cada infant buscant l'afirmació i autoconfiança en les seves pròpies capacitats.    Paral·lelament a això i a través de jocs, van tenint coneixement del seu cos i una base física per entrar en una segona etapa de formació. Aquesta base els aporta també una formació física molt saludable per la seva vida quotidiana i per a qualsevol altra activitat que vulguin desenvolupar.

 

2ª Etapa. De 9 a 14 anys

Comencem a aprendre la tècnica pròpiament dita (barra, centre). En aquesta etapa cada alumne evolucionarà segons el seu ritme, procurant sempre que aquest aprenentatge no anul·li mai la seva capacitat expressiva.   Aquells que vulguin - i el professorat consideri oportú- poden presentar-se tant als exàmens de la Royal Academy of Dance of London, com a diferents concursos cosa que els crea un gran estímul a l’hora de treballar.

 

3a Etapa. A partir de 15 anys

Un cop assolida una base tècnica es guiarà el nen en la disciplina de la dansa que ells vulguin seguir: clàssic, contemporani, dansa espanyola, jazz, etc... el qual comportarà un increment d’hores d'estudi depenent dels objectius de cada alumne. Aquells que desitgin fer de la dansa la seva professió se'ls guiarà en el camí a seguir: Institut del Teatre, conservatoris nacionals o escoles internacionals.

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats