Saltar a continguts

Escola de Música i Dansa Fusió

Navegació

Menú principal

Grau elemental

Imatge de complement Ampliar imatge
Nivells

I (8-9 Anys). Assignatures: llenguatge, cant coral, instrument, col·lectiva d'instrument, dansa.

II (9-10 Anys). Assignatures: llenguatge, cant coral, instrument, col·lectiva d'instrument, dansa.

III (10-11 Anys). Assignatures: llenguatge, cant coral, instrument, col·lectiva d'instrument, conjunt instrumental,orquestra o banda, dansa.

IV (11-12 Anys). Assignatures: llenguatge, cant coral, instrument, col·lectiva d'instrument, conjunt instrumental,orquestra o banda, dansa.

· El llenguatge musical i el cant coral són assignatures obligatories, la resta són optatives.

· El cant coral es contempla com una assignatura molt important en la formació musical. Està sempre combinada davant o darrera d'una de les sessions dellenguatge musical.
Aquesta assignatura implica que durant el curs s'organitzin activitats diverses com concerts o intercanvis amb altres corals, fora del recinte escolar i fora de l'horari lectiu assignat.

· Les edats són sempre orientatives.

· Quan s'han complert les hores necessaries de Llenguatge musical i cant coral, i s'assoleix el nivell adequat d'instrument, l'escola expedeix el
diploma de grau elemental.

· Entenem aquesta etapa com l'assoliment d'una base musical que permeti a l'alumne adquirir una capacitat expressiva i de comunicació amb el llenguatge musical a través del seu instrument o la propia veu i un cert grau d'autonomia per interpretar partitures que estiguin al seu abast.

· L'equip directiu i els professors corresponents podran estudiar alternatives al plà d'estudis (el conjunt d'assignatures i seqüenciació tal i com queda establerta) i donar validesa provisional en el cas d'aquells alumnes que exposin una raó suficient per a no poder cursar la totalitat de Plà.

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats